Spalio 10 d. minėjome Pasaulinę psichikos sveikatos dieną. Ta proga jaunuoliai gausiai rinkosi į Jonavos visuomenės sveikatos biuro Jaunimui palankių sveikatos priežiūros paslaugų koordinacinio centro ir visuomenės sveikatos specialistų organizuotas Pažintines rungtynes „Jonavos jaunimas sveikiau ir judriau”.

Džiugino ne tik puikus oras, bet ir gausus dalyvių skaičius – jaunuoliai iš įvairių ugdymo įstaigų. Iš viso 40 komandų varžėsi tarpusavyje, siekdami per nustatytą laiką aplankyti 9 stoteles, kuriose turėjo įveikti skirtingas užduotis. Užsiregistravusių komandų pavadinimai prognozavo tai, kad atėjo išradingai ir linksmai nusiteikęs jaunimas.

Sveikiname rungtynių 1 vietos laimėtojų komandą „Pusantro gesintuvo“, 2 vietos komandą „Kreizės“ ir 3 vietą – „Extra svogūnai“. Visos nugalėtojų komandos atvyko iš Jonavos Senamiesčio gimnazija ir buvo apdovanotos Visuomenės sveikatos biuro prizais.

Dėkojame kiekvienam šio renginio partneriui – stotelių kūrėjams už išradingas, kūrybiškas ir įdomias užduotis. Ugdymo įstaigoms už bendradarbiavimą ir palaikymą. Visi kartu siekėme bendro tikslo – skatinti jaunimą būti fiziškai aktyviems, rūpintis savo emocine ir dvasine sveikata.

Šio renginio partneriai –
Jonavos rajono savivaldybė
Jonavos viešoji biblioteka
Kauno Apskrities VPK Jonavos raj. PK
Jonavos priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba
Jonavos rajono socialinių paslaugų centro padalinys
AJC

 

Skip to content